Eisner Jan, Dr., professor reálky, Pardubice, — Emier Jan, bibliotekář univ. knihovny a člen sboru obecních starších v Praze.

Fencl Frt., professor st. prům. školy, Praha I. — Feyerfeil Jar., velkoobchodník, Plzeň. — Feyerfeil Vine, c. Ik, notář, Karlín. — Fikrle Jar., Dr., professor, Plzeň, — Fischer Frant., prof., Hradec Král. — Flajšhans Václav, Dr., prof., Praha. Flum Jan, katecheta u sv. Jindřicha, Praha. — Frank Ignác, prof. ve Vys. Mýtě.

— Franke Jaroslav, с. k. professor, Náchod. — Frankemberger Ot., Dr., univ, prof., Praha II. — ťreer Antonín, děkan, ulaný. — Fric Antonm, Dr., univ. professor, Praha II. —• Fríč Jan, Dr., professor., Praha. — Friedländrová Ter., Vinohrady. — Friedrich Gustatv, Dr., univ. professor, Praha. — Frinta Ant., Dr., professor reálky v Plzni.

Gabessam Eustach, professor Obch, Akad,, Praha II, — Geisler Jiří, prof, na Mělníce, — Glos Tomáš, professor učit. ústavu, Brno. — Göll Jar., Dr., professor české university, Praha. — Gross H, knížecí archivář, Český Krumlov (místní jednatel). —

Hájek Jan Р., farář, Jeníšovice. — Halik Т., professor gymn., Dvůr Král. n. L. — Haškovec Prokop Mir., Dr., professor reálky, Praha II. — Hauer Václ., professor, Opava. — Havelka Aleš, vrch. inženýr v. v,, Nymburk. — Havelka Karel, Dr., advokát, Chrudim. — Heindl Z., professor, Velké Meziříčí. — Hejnic Ot., professor, Kutná Hora. — + Hejtman J., Dr., professor, Rakovník. — Hellich В., Dr,, řed. ústavu pro choromyslné v Praze. — Hellich Jan, lékárník, Poděbrady. — Heniner Kamil, Dr,, univ. prof., Praha. — Herrmann Karel, Dr., šl. Otavský, univ. prof., Praha. — Hirsch Fřt., professor, Plzeň. — Hlava Jar., Dr,, professor univ,, Praha. — Hněvikovský Šeb., Dr., obv. lékař, Vinohrady. — Hoblová В., choť professona, Ml. Boleslav. — Hobza Ant., Dr., univ. prof. v Praze. — Hodura Quido, professor, Žižkov. — Holoubek Válci., úředník Žiwn. banky, Praha II. — Homolka Jos,, professor, Praha. — Honzík Kar., centr, ředitel, Praha II, — Archeolog, sbor „Vocel", Kutná Hora. — Horák Boh., Dr., professor, Praha. — Horák Jiří, Dr., prof., Vinohrady. — Horák Otakar, JUDr., с. k. soudce, Brandýs n. L. — Horský E., professor, Žižkov. — Hostaš Rar., Dr., advokát, Klatorvy. — Hourá J. V., ředitel v. v., Jindř. Hradec. — Seminar für slavische Philologie, Št. Hradec. — Hrdina Kar., professor gymn., Kolín, — Hrubý Petr, professor, Slaný. — Hruška J., Dr., starosta města, Kladno, — Hujer Oldřich, Dr., gymn. professor, Vinohrady. — Hulík Vojtěch, prof. reálky, Praha II. — Hurych M., Dr., advokát, Karlín. — + Huisiník Jar., Dr., Žižkov. — Hýbl Frt., Dr., professor reálky, Praha II.

Chabr V„ professor, Čáslav. — Chotek K, Dr., professor a docent čes. university, Praha.

Jakeš Ant., přednosta stanice, Hostivař. — Jakuíbičfeová Ludmila, učitelka měšť, školy, Praha VII. — Janáček Leoš, hudební skladatel a řed., Brno, — Janda Viktor, Dr., prof. reálky, Karlín. — Janko Jos., Dr., univ. professor, Smíchov. — Jarník Jan Urban, Dr., univ. professor, Praha III. — Javůrek Jam, Dr„ advokát, Praha. — Jedlička R., Dr., univ. professor, Praha II. — Jeřábek Mir., Dr., professor, Nymburk. — Jirásek Alois, c. ik, škol. rada, spisovatel, Praha. — Jun K„ Dr,, prof., Pelhřimov.

Kabeláč V., lékárník, Něm. Brod. — Kabrhel Vasil Р., provinciál řádu Piaristů v Praze II. — Kadlec Kar., Dr., univ. professor, spisovatel, Praha II. — Kalousek Jos., Dr., prof. univ., Praha II. — Kancnýř Bedř., soudní rada a poslanec, Brno. — Karásek Jos., Dr., Vídeň, — Kazímour Jos., professor, Praha II. — Klíer Čeněk, Dr., ředitel Měst. spořitelny, Praha I. — Kluh V., učitel, Villmov (místní jednatel). — Kneidl Frt., ředitel měšf. škol, Karlín. — Kneisl Jos., městský kontrolor, Žižkov, —■ Koláček Fr., Dr., prof. reálky, Král. Vinohrady. — Kollmann H, zem. archivář, Praha II. —• Konečný Jaroslav, učitel, Veřovice (Mor.). — Konvalinka Bedř., šk. rada, Ml. Boleslav. — Kostiinec Ant., ředitel Obchod, .akademie v Plzni. Košťál Jos., с. к. professor, Žižkov. — Kotěra J., architekt a professor, Praha VII. - Kolt Frant., professor, Praha. — Koudela Jos., Dr., advokát a poslanec, Brno,

— Koula Jan, architekt, prof. čes. techniky, Praha. — Kouiniková Božena, choť úředníka, Most. — Kovařovíc Karel, chef opery, Praha. — Král Jan, MUDr., Vinohrady. — Král Jos., Dr., univ. professor, dv. г.. Král. Vinohrady. — Kramář Ka-