rei, Dr., poslanec, Vídeň. ■— Kranich Jan, professor, Mor. Ostrava. — Kratochvíl Aug., Р., kaplan, Popovice. — Kratochvíl Josef, professor, Praha III, — Krecar J. V., prof., Smíchov. — Kreiml Gustav, Dr., notář, Praha I. — Krejčí Arnošt, pro-iessor, Hodonín. — Krejčí Jam, Dr., univ. professor, Král, Vinohrady. — Krejsová Žofie, manželka hostinského' a maj. usedlosti ve Vysoké (venfc. jednatelka), — Krch Ferd., učitel, Smíchov. — Krofta Kamil, Dr., univ. professor, Praha II. — Kníž. arcib. knihovna v Kroměříži, — Kropáček Jan, Dr., professor gymnasia, Král. Vinohrady. — Krška Kar,, Dr., rada zemského soudu, Brno. — Křeček V., Dr,, adwokat, Kojetín, — Křepinsiký Max, Dr., professor, Praha VII, — Křižík Frt., cis. rada a továrník, Karlín. — Kubín Jos., professor, Praha, — Kučera Boh., Dr., univ. prof., Král. Vinohrady. — Kučera Ferd., děkan ve Smečně. — Kudrna 0., Dr., advokát, Netolice. — Kuffner Kar., Dr., univ, professor, Praha II, — Kukaň Václav, úředník, Vinohrady. — Kulis Ant., říd. učitel, Skočíce u Vodňan (učit. jednota „Komenský"). — Kurka Roman Jos., с. к. vládní rada a ředitel gymnasia, Benešov. —■ Kurz Ant., MUDr., primář nemocnice, Vinohrady. — Kux Ant., professor reálky, Praha VTI. — Kvěchová Marie, choť vrch. fin. rady v Praze.

Landkamer J,, řed. m. šk,, Karlín. .— Leiser Alois., lékárník, Chrudim. — Le-pař Zdeněk, c. ik. fin. rada, Brno, — LeiS'chimger Edvard, majitel tiskárny, Praha II.

— Lokay Fr., adv., Karlín. — Lorber Ed., hodinář, Kladno.

Madlmayer H, ing., Praha. — Máchal Jan, Dr,, univ. prof., Praha. — Machát Frt., Dr., gymn. prof., Praha II. — Maíxmer Em., Dr., univ. prof., Praha. — Marat E„ velmistr řádu Křížovníků, Praha. — Marek Jan, Dr., kanovník, Praha IV. — Mařík Jan, učitel, Neveklov (místní jednatel), — Masák Ant., učitel, Král. Vinohrady. — Mašek K,, prof., Bubemč, — Matyáš Lad., inž., с, k, stav. adjunkt, Praha III, — Mágr St. Ant., Poznaň. — Maysl Albert, Dr., sdkretář Obchodní komory, Čes. Budějovice. — Menšík J„ prof., Ml. Boleslav. — Městská rada v Čes. Brodě.

— Něm. Brodě — Bubenči — Hoře Kutné — Hořovicích*— Hostomicích pod Brdy — Chrudimi — Jičíně — Karlině (K 10.—) — Kladně — Kolíně — Libušině

— Netolicích — Příbrami — Roudnicí n. L. — Rychnově n. Kněž. — Slaném —■ Turnově — Uhříněvsi — Velvarech — Vlašimi — Mikš Rudolf, směnárník, Praha.

— Milčétič Ivan, professor, Varaždin. — Moravec Václav, professor, Chrudim. — Mrázek AI., Dr., univ. prof., Praha. — Mrňávek Jos., ředitel reálky v. v., Král. Vinohrady. — Musejní sbor ve Vlašimi. ■— Musejní společnost v Horažďovicích — Humpolci — Jičíně — Litovli — Val. Meziříčí — Nové Расе — Pardubicích — Pelhřimově — Čes. Třebové. — Musejní spolek v Novém Bydžově — Kloboucích u Brna — Poličce — Radnicích. — Musea krajinská v Něm. Brodě — Domažlicích — Hořících — Jindř. Hradci — Hradci Král. (historické) — Chrudimi — Jaroměři — Klatovech — Nymburce •— (historické) v Plzni — Poděbradech — Prostějově — Přelouči — Přerově — Rokycanech — Roudnici — Táboře — Turnově.

Národní Jednota Severočeská v Náchodě. — Nechvíle Frt., továrník, Vídeň. — Nejedlý Zdeněk, Dr., univ. prof., Praha II. — Němec Boh., Dr., univ. professor, Praha. — Nessel Ed., Dr., univ. prof., Praha. — Neudert Jindř., с. k. vládní rada, professor, Smíchov, — Nikolau St., Dr., professor reálky, Karlín, — Nosek Ant., gymn. professor, Smíchov. — Nováček Vojtěch, Dr., ředitel zem. archivu, Vinohrady. — Novák Robert, Dr., univ. prof., Praha. — Novotný Fr., Dr., prof., Vršovice.

Okresní knihovna učitelská v Rokycanech. — Okresní výbory v Bechyni — Benešově — Berouně — Něm. Brodě — Domažlicích (K 25.-) — Hluboké (K 10.-)

— Hořovicích (K 10.-) — Humpolci (K 10.-) — Chrudimi — Nové Kdyni — Kolíně |K 20.-) — Kostelci n. Čer. lesy (K 10.-) — Kostelci n. Orl. (K 30.-) -r- Kouřimi (K20.-J

— Královicích u Plzně (K 10.—) — Křivoklátě — Leidči n. S. (K 10.—) — Litomyšli (K 10.—) — Lomnici n. Pop. — Manětíně (K 10.—) — Králové Městci — Vys. Mýtě (K 20.—) — Nasavrkách (K 10.) — Nové Расе — Počátkách (K 10.—)

— Poděbradech (K 10.) — Přešticích — Rychnově n. Kn. — Semilech (K 10.) — Čes. Skalici — ve Veselí n. L. — Vodňanech (K 20.) — Volyni — Voticích — Vysokém n. Jiz. (K 15.—) Žamfoenku.