Pacák В., Dr., J. E., с. к. ministr m. sl., Vídeň. — Pacák Josef, farář, Konnice, — Pachta Jos., Dr., univ, prof., Praha. — Pakosita Ferd., prof., Beroun.

— Panocha J., Dr., lékař, Praha II. — Pára Odon, technik, Smíchov. — Vzdělávací klub, Pardubice. — Pastrnek Frt., PhDr., univ. prof., Praha. — Páta Josef, Dr., professor, Praha II. — Pátek Ferd., oficiál, Vinohrady. — Paul Karel, Professor, Ml. Boleslav. — Pavlíček Julian, JUC, Praha, — Pečírka Ferd., MUDr., univ. professor, Praha I. — Pech Vlad., Dr., professor, Praha. — Pekař Jos., Dr., univ. professor, Praha. — Pelikán J., řed. v Jičíně. — Pelly Gustav, továrník, Kladno. — Pertlík Otakar, odb. učitel, Nusle. — Pešek Karel, gymn. professor, Vinohrady. — Peták V., Ďr,, starosta města, Plzeň. — Petrof Ant., továrník, Hradec Král. — Piccardt Ed„ sochař, Smíchov. — Pilát Rudolf, prokurista Živnostenské banky, Praha. — Pilný Jan, říd. učitel za „Budeč Holickou", Roveň.

— Pintner Jan, gymn. professor, Praha II. — Pippich Kar., JUDr. a poslanec, Chrudim. — Písecký Ferd., prof., Příbor na Moravě. — Pisa V., ředitel Záložního úvěr. ústavu v Hradci Král. — Okresní knihovna učitelská v Plzní. — Spolek ořátel vědy a literatury české v Plzni.—Počta Filip,Dr., univ. prof., Vinohrady. — Polívka Osvald, architekt, Praha I. — Pospíšil Frt., assistent zem. střední hospodářské školy na Klást. Hradisku u Olomouce, — Pospíšil Jos., Dr., prof., Třeboň. —. Pover Frant., prof., Vinohrady. — Měšťanské společenstvo výčepníků v Praze. — Kabinet pro dějiny umění při filosofické fakultě с. k. české university v Praze. — Umělecká beseda v Praze. — Veleobec baráčníků v král. Českém v Praze. — Preiss Jaroslav, Dr., ředitel Živnostenské banky, Praha II. — Priemyslnícko čítací kruh, Bács Petrovácz. — Procházka Fr., professor, Kolín. — Procházka Karel, farář, Žižkov. — Prokeš L., professor, Karlín. — Čtenářský spolek, Prostějov. — f Prusík Blažej, с. k. professor, Vinohrady. — Přikryl Frant., farář, Týn u Lipníka.

Rádi Eman., Dr., univ. docent v Praze. — Reinsberg Jos., Dr., univ., prof., Praha. — Archiv kn. Lobkowicze v Roudnici. — Rousek E., zahradník, v Trojí u Prahy (místní jednatel). — Růžička Vlad., Dr . univ. prof., Praha. — Růžičková Kateřina, choť ředitele, Praha III. — Rypáček Frant. J., školní rada v Brně. — Rýpl Celestín, dirigent pojišť. „Praha", Plzeň, — Řehoř Tomáš, Dr., c. k. školní rada v Chrudimi. — Řežábek J., Dr., ředitel Obeh. Akad., Smíchov.

Sajbic V., účetní cukrov., Klobúky. — Salaba Jos., Dr., adjunkt kníž. archivu, Král. Vinohrady. — Satranský Jan, professor, Praha. — Sedláček Jan, vrchní inženýr, Vídeň. — Sedláček Jar., Dr., univ. professor, Smíchov. — Sedlák Jan, JUC, ředitel Jednoty hospodář, společ., Praha II. — Sekera Emil, Dr., professor v Praze. — Schauer Ant., Dr., advokát, zemský poslanec, Praha. — Schmidt Václav, továrník, Hořovice. — Schmoranz Josef, professor, Chrudim. — Schulz A., IngC., Na Závisti. — Skokan Jiří, inspektor с. k. státních drah na Král. Vinohradech. — Slabá Frt., učitel, Dolní Cetno. — Občanská záložna, Slaný. — Okresní hospodářská záložna, Slaný. — Slavík F. A., školní rada, Vinohrady. — Slavík Jan, professor, Vinohrady. — F. Smékal, horní inženýr, Libušin. —■ Smetánka Em., Dr., professor české university, Smíchov. — Smyčka Jan, Dr., městský lékař, с. k. konservatoř, Litovel. — Sobotka Primus, spisovatel, Praha.

— Socha Václav, starosta města, Litovel. — Sochán Pavel, Praha. — Souček St., Dr., gymn. professor, Brno. — Srdínko Ot., Dr., univ. prof., Král. Vinohrady. — Stáhlík Jos., prof. na Mělníce. — Stehlík Čestmír, prof. v Kolíně. — Stella K, ředitel k, a. konviktu, Příbram. — Sterzl A., adjunkt cukrov., Vys. Mýto. — Stieber Míl., Dr., univ. professor a advokát, Praha. — Stojlov А. Р., Carihrad. — Strouhal Čeněk, Ďr. univ. professor, dvorní rada, Praha I. — Stýblo Frant., professor gymn., Praha II. — Svoboda Bohuš, nájemce dvorů, Praha. — Svoboda Hugo, továrník, Král. Vinohrady. — Sýkora Jan Lad., Dr., univ. prof., Praha. — Syřiště Ant., sládek, Praha.

Šandera Čeněk, Dr„ Sviny Trhové. — Šeferna Alois, městský pokladník, Vršovice. — Šíma Jos., arch. a professor prům. školy, Brno. — Šimák J. V., Dr., univ. professor, Praha (místní jednatel). — Šimek Emanuel. Phdr., Vídeň. — Šimek Frant., gymn. professor, Benešov. — Šimek Petr, professor reálky, Vršovice. — Šimková Marie, vdova po měst. lékaři, Čes. Brod. — Šittler Edv., kanovník na Vyšehradě. — + Škarda Václav, Dr., advokát, Praha. — Školník J., professor, Čes. Budějovice. — Školy: kabinet pro dějiny umění při filosofické fakultě с. k. české